Erős skót ale
👃 Illat Mélyen malátás, gyakran észrevehető karamelles illat a meghatározó. Tőzeges, földes és/vagy füstös másodlagos aromák szintén megjelenhetnek. A karamellizált jelleg könnyen összetéveszthető a diacetillel, ami legfeljebb csak…
👃 Illat Mélyen malátás, gyakran észrevehető karamelles illat a meghatározó. Tőzeges, földes és/vagy füstös másodlagos aromák szintén megjelenhetnek. A karamellizált jelleg könnyen összetéveszthető a diacetillel, ami legfeljebb csak…
👃 Illat Gyenge, mérsékelt maláta illat, és általában karamell-szerű, néha pirítós vagy tejkaramella- szerű aroma jellemzi. Kevés vajas karakter is kiérezhető (habár ez nem elvárás). Komló általában nem…
A hagyományos skót „ivós” sörök helyi alapanyagokkal készülnek (víz, maláta), kevesebb komlóval, mint az angol hasonmásaik (mivel a komlót importálniuk kell). A hosszú, hideg érlelés tradicionális a skót sörfőzők közt.
A hagyományos skót szezonális sörök helyi alapanyagokkal készülnek (víz, maláta), kevesebb komlóval, mint az angol hasonmásaik (ezért ezeket importálniuk kell). A hosszú, hideg érlelés tradicionális a skót sörfőzők közt.
A hagyományos skót szezonális sörök helyi alapanyagokkal készülnek (víz, maláta), kevesebb komlóval, mint az angol hasonmásaik (ezért ezeket importálniuk kell). A hosszú, hideg érlelés tradicionális a skót sörfőzők közt.
Nothing left to load.