Szilveszterkor is csak a sör

Szilveszterkor is csak a sör - happy new beer

Az olyan sörös arcoknak, mint én is, nem nagyon van ingere arra, hogy egy talponállóban köszöntse 2019-et valami kevésbé ünnepélyes minőségű sörrel. Vannak már olyan sörök is, amikkel a pezsgőt is ki lehet váltani, úgyhogy már ezzel sem kell foglalkozni. Összeszedtük azokat a sörös bulikat, ahova érdemes elmenni, mert tudjuk jól, hogy az nektek jó lesz. Íme!

Szilveszter a KEG Sörművházban!

Csalódtunk is volna, ha a KEG-ben nem lesz valami szervezett mulatozás, hiszen minden héten többször is csalogatják programokkal a vendégeket. Elég durván rákészültek az év utolsó estjére, ugyanis korlátlan mindenséges italfogyasztás (értsd: nem csak a töménytelen sör közül ihatsz két pofára mindent, hanem a töményekből és minden folyékonyból is!), 3 fogásos vacsora, újévi lencsefőzelék és tombola kísérnek majd át az új esztendőbe. Lesz zene, lesz tánc, lesz bulika!

Beugró: 18.500 Ft/fő

Kezdés: 18:00

Helyszín: KEG Sörművház, 1114 Budapesz, Orlay utca 1.

Sörveszter! 2019!

Sörtestvérék azt írták, hogy nem cifrázzák túl a szilveszteri bulikát, ennek ellenére elég menő dolgokat tettek (tesznek majd) le az asztalra. Ősszeraktak egy olyan menüt, aminek az olvasásától is már beindul a nyálképzés és ráadásul minden fogás mellé adnak egy ahhoz passzoló sört is. Mindezt 8 ezer magyar pesoért! Minket meggyőztek!

Beugró: 8000 Ft/fő

Kezdés: 13:30

Helyszín: Beer Brothers, 1052 Budapest, Kossuth Lajos út 20.

Totális Szilveszteri Sörakció és Bevirslizés 2.0

Bár nem éppen egy centrális helyen, de 3. kerületben is lesz ám sörös dínom-dánom, mégpedig a Synthesis jóvoltából. Beugró nincs, menü nincs, cserébe viszont egész nap elég mocskosul akciós lesz a sör és lehet potyázni a virsli-mustár-kenyér kombóból. Megadós!

Beugró: nincs

Kezdés: 20:00

Helyszín: Synthesis Craft Beer Római tér, 1031 Budapest, Római tér 1.

Otthon melege

Ha nincs kedvetek kimozdulni, mert kevésbé kedvelitek, ha egy rakat idegennel kell osztozni az ünneplésen, akkor természetesen az otthon a megoldás. Akkor már csak pár partihordót kell beszereznetek, de még jobb, ha gyorsan elugrotok még bevásárolni pár sörből. A sörök végeláthatatlan útvesztőjéhez a SÖRADATBÁZISUNK nyújt segítséget.

Scroll to Top