Sörben sült mézes-mustáros csirkeszárny

Sörben sült mézes-mustáros csirkeszárny • csirke2

HOZZÁVALÓK

1 kg csirkeszárny

mustár

méz

bors

10 dkg vaj

300 ml Staropramen Unfiltered sör

ELKÉSZÍTÉS

A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, besózzuk, majd tepsibe helyezzük egymás mellé. A mustárt az ízlés szerinti mennyiségű borsokkal kikeverjük, majd egyenletesen bekenjük a tepsibe rakott csirkeszárnyak tetejét. Ezután a szárnyak közé elszórtan elhelyezzük a vajdarabokat, és végül leöntjük Staropramen Unfiltered sörrel.

Fóliával letakarjuk a tepsit, előmelegített sütőben 200 fokon kb. 40-45 percig pároljuk, majd a fólia nélkül pirosra sütjük. 

Forrás: http://staropramen.com/hu/blogs/how-to-eat-with-beer/all-categories/s%C3%B6rben-s%C3%BClt-m%C3%A9zes-must%C3%A1ros-csirkesz%C3%A1rny

Scroll to Top