Sörbe oltott zenei élmény, ez a B BOP Fermentory

Cserniczky Boti abszolút nem egy ismeretlen arc a sörös körökben, hiszen amellett, hogy a Beerside, a Hops Beer Bar és a Beer To Go is a nevéhez fűződik elég menő főzeteket tett már le az asztalra a saját nevével fémjelzett Cserniczky Botond Artisanal Beers brand égisze alatt. Most viszont gondolt egyet és átnevezte teljesen új brandet indított B BOP Fermentory néven és halad tovább a saját sörmegváltó missziója.

Sörbe oltott zenei élmény, ez a B BOP Fermentory - 84838493 246910179634922 7892282816224821248 n

A névválasztás kis magyarázatot igényel, ugyanis nekem elsőre egy anime jutott eszembe, ami Cowboy Bebop néven futott és egy elég szórakoztató sorozat volt. De a név nem innen ered, hanem a B BOP a bebop jazz műfaj (ami gyakorlatilag a hiphop jazz) és Boti keresztneve monogramjának a házasságából született.

Ez egy kiforrott reinkarnációja a már meglévő brandjének, aminek keretében február 14-én érkeznek az első, debütáló sörök. Mondanom sem kell, hogy nem is egyszerű főzeteket tett le az asztalra, hanem a Pheromon Juus, az Easy Peasy Apricot Squeezy és a Ma Cherie nyomdokain haladt tovább, ha másban nem is akkor minőségében tuti. Két sör fog debütálni február 14-én a Hops Beer Barban.

Sörbe oltott zenei élmény, ez a B BOP Fermentory - amandla solea resize

Az Amandla egy Sour Ale rengeteg zamatos ecuadori maracujával, lédús gönci kajszibarackkal, zabbal és búzával főzve. A teljes típusát tekintve még kimondani is nehéz a dolgot. Apricot Maracuja Parfait Créme Oat Sour! A másik sör pedig a Solea, ami egy üde, frissítő Gose lédús gönci kajszibarackkal, zamatos mangópürével, frissen őrölt kongói Ashanti borssal és pink himaláya sóval kondícionálva. Mindkét sörhöz Miles Davis adta az inspirációt, a névadás is ezek mentén történt. A következő főzeteket is zene inspirálta névadás és szellemiség követ majd, ezzel szépen transzparensen építve önnönmagát.

Sörbe oltott zenei élmény, ez a B BOP Fermentory - b bop fermentory launch

Kíváncsian várjuk, hogy mik lesznek az elkövetkezendő főzetek, de az tuti, hogy nem egyszeri vendégek lesznek a söröskorsóinkban! Az eseményen tali!

Scroll to Top