Rendeljetek egy karton Double Flower Powert és nyerjetek kiruccanást Noszvajra

A FIRST háza tájáról nem meglepő, ha egy új IPA kerül elő. A dupla IPA sem áll tőlük távol, sőt a Kuannal azt is megmutatták, hogy triplázni sem félnek. Most viszont amolyan Horizont-os lépésre szánták el magukat, ugyanis az egyik alapszortimentes sörüket, a Flower Power-t duplázták meg és csináltak belőle egy 8%-os dupla NE IPA-t.

Rendeljetek egy karton Double Flower Powert és nyerjetek kiruccanást Noszvajra - doubleflowerpower 1

Ábrahám Máté így jellemzi a régi-új gyermekét: Egy jóval erősebb alkohollal és jóval több komlóval készült Double NEIPA – az íz és a jól megszokott illatok még harsányabban vágnak arcba. Egy felskálázott Flower Power – amiből ha eleget iszol megfelelően tisztán látod majd a mintát. Karakterében hozza a csümölcsös és virágos jegyeket és a lágy malátás testet. Én alapból is oda vagyok a dupla IPA-ért és szerintem ez is felkerül majd a listámra, amit szívesen innék. A sört a holnapi FIRST Halloween bulin lehet majd közelebbről szemügyre venni, a részleteket ITT találjátok.

Ha viszont nem tudtok elugrani a Taproomba, akkor még a héten rendeljétek meg iziben a söradagotokat, ugyanis most vasárnapig fut a nyereményjátékuk, amiben egy kétéjszakás elvonulást lehet nyerni Noszvajra, a Fekete Rigóba, két személyre. A csillagok szerencsés együttállása (vagy még inkább egy összeesküvés része), hogy a sorsolásban való részvételhez csak egy karton sört kell rendelnetek a www.shop.firstcraftbeer.com oldalról most vasárnapig bezárólag (2021.10.31. – 23:59-ig). Például a holnaptól elérhető Double Flower Power-t is! Vagy rendeljétek felesben a szimpla és dupla Flower Powert és akkor rögtön egy összekóstolást is tudtok csinálni.

Rendeljetek egy karton Double Flower Powert és nyerjetek kiruccanást Noszvajra - first kartonsor nyeremenyjatek

A nyereményjáték pontos leírása:

Részvétel feltétele: Rendeljetek 1 karton (24 db) FIRST sört a 2021. október 20. és október 31. Között

Nyeremény: egy 2022. május 1-ig érvényes, 200.000 Ft értékű három nap- két éjszakás voucher 2 főre, amely www.noszvajfeketerigo.hu-n leadott foglalás esetén használható hétköznapi vagy hétvégi időpontokra, a szabad helyek függvényében.

Sorsolás: 2021. november 2.

További részletek és játékszabályzat: https://bit.ly/3aRa6yd

Scroll to Top