HOZZÁVALÓK
240 g nem sózott, szobahőmérsékletű vaj
120 g kakukkfű felaprítva
120 g rozmaring felaprítva
2 fej mogyoróhagyma felkockázva
1 citrom
só
frissen őrölt feketebors
ELKÉSZÍTÉS
Melegítsük elő a grillünket, közben pedig keverjük össze a vajat, a kakukkfüvet, rozmaringot, hagymát és a citrom levét egy nagy tálban. A hússzeleteket sózzuk-borsozzuk gazdagon, és süssük 4-5 percig oldalanként, így lesz épp medium-rare. Rakjuk a steakeket egy vágódeszkára, takarjuk le lazán fóliával, és pihentessük 5-10 percet. Végül helyezzük a szeletekre a fűszervajat és tálaljuk 4-7° C fokos Staropramen Premiummal kísérve.
Forrás: http://staropramen.com/hu/blogs/how-to-eat-with-beer/all-categories/f%C5%B1szervajas-grill-steak-staropramennel