100.000 okod van, hogy húzóra idd a sört. Sörivó versenyre fel!

A sörivó versenyek viszonylag egyszerű koncepció alapján működnek. Vagy előre meghatározott mennyiségű sört kell elfogyasztani rövidebb idő alatt vagy pedig a mennyiség a lényeg, hogy adott idő alatt mennyit tudunk meginni belőle. A Biang Bisztró most ez utóbbi verziót részesíti előnyben és azt szeretnék tudni mennyi Tsingtao sört tudunk meginni 10 perc alatt.

A Biang Bisztró alapvetően nem egy kocsma hírében áll, hanem inkább az autentikus kínai, leginkább tésztaételekről lehet ismerős a neve. A franchise egyébként Wang Mester nevéhez fűződik, aki nagyjából a kínai kaják totum-faktuma itthon. Egy pár hete már előrukkoltak egy versennyel, de akkor abszolút témába vágóan szerveztek: tésztaevő versenyt rendeztek. Most viszont tartva a kínai vonalat, de mégis kicsit más vizekre eveztek.

100.000 okod van, hogy húzóra idd a sört. Sörivó versenyre fel! - tsingtao sorverseny 1

A Tsingtao gyakorlatilag a kínai Dreher/Soproni, úgyhogy alapvetően nem arra kell számítani, hogy leszakad a fejed a komlótól vagy éppenséggel a világ legjobb sörét fogod megkóstolni. Azonban „autentikus” kínai mainstream sör, ami tökéletesen a profilba vág nekik. Most pedig ezt kell nagyobb mennyiségben ledönteni a torkokba, ha szeretnétek egy kis KP-t nyerni, ugyanis ha te iszod meg a legtöbb sört a rendelkezésre álló 10 perc alatt, akkor 100.000 forint üti a markodat és 3 karton Tsingtao sör, hogy gyakorolhass tovább otthon is.

Egész konkrétan ezt a 3 feladatot kell teljesíteni a 10 perc alatt:

– szívószállal kiszürcsölni egy 0,33-as Tsingtao-s dobozt;

– meginni 5 db, 0,33-as dobozos Tsingtao-t;

– megoldani egy egyszerű számtanpéldát (két négyjegyű számot összeadni papíron)

100.000 okod van, hogy húzóra idd a sört. Sörivó versenyre fel! - tsingtao sorverseny cover

Nem mondom, hogy ezt ne lehetne teljesíteni, ez így ránézésre egy 2-3 perces melónak tűnik. Ha befizetitek a 2000 forintos nevezési díjat, akkor már nyomhatjátok is a versenyt. Az esélyek sokkal jobbak, mint a Tippmixen, de ha nem is nyertek, akkor is legalább occsóért’ be tudtok verni pár sört.

Időpont: 2020.07.27 – 15:00

Helyszín: Biang Bisztró – Vámház körút (1093 Budapest, Vámház körút 5.)

Regisztráció: Ebbe a csoportba kell belépni a nevezéshez

Részletek: https://www.facebook.com/ biangbisztrovamhaz/posts/513186309450334

Scroll to Top